Marko Naberšnik

Simon Popek: "Zadnjo besedo o Liffu bo imelo občinstvo"
RTV Slovenija
torek, 21. oktober 2014 ob 11:00
"Liffe je po eni strani tukaj, da ugaja najširšemu krogu občinstva, po drugi pa mora vseeno ohranjati določeno raven," vztraja Simon Popek, programski direktor slovenskega filmskega festivala.
 
Je ljudski in hkrati moder
Slovenske novice
nedelja, 19. oktober 2014 ob 17:30
Letošnji dobitnik Borštnikovega prstana Vlado Novak si v politiki in zasebno družbo lahko izbira sam, v gledališču in pri filmu pa mu jo...
 
Intervju z Markom Naberšnikom: Prva svetovna vojna je bila drugačna od druge
Dnevnik
četrtek, 16. oktober 2014 ob 10:10
Režiser Marko Naberšnik je po Petelinjem zajtrku in Šanghaju posnel film Gozdovi so še vedno zeleni, ki govori o 1. svetovni vojni - o gorski postojanki na soški fronti. Pravi, da je, za razliko...
 
Z vami bodo 18 večerov. Spoznajte junake nove TV-nanizanke.
RTV Slovenija
nedelja, 12. oktober 2014 ob 12:44
Le na videz zaspana podeželska idila, ki pa jo v resnici pretresajo najrazličnejše govorice, ljubezenski zapleti, stare zamere in družinske drame.
 
Borštnikov prstan si bo nadel Vlado Novak
RTV Slovenija
sreda, 8. oktober 2014 ob 13:36
Na tiskovni konferenci v mariborski Drami so poleg programa Borštnikovega srečanja predstavili tudi letošnjega dobitnika prstana: Vlada Novaka.
 
Osamljenost in ujetost v veliki vojni
Primorske novice
sobota, 4. oktober 2014 ob 07:00
Režiser Marko Naberšnik, avtor uspešnic Petelinji zajtrk in Šanghaj, pravi, da je intimna vojna drama Gozdovi so še vedno zeleni zgodba o času prve svetovne vojne in zgodba o prijateljstvu....
 
Pet let okusa Mediterana
Dnevnik
sreda, 1. oktober 2014 ob 00:05
Piranski Festival evropskega in mediteranskega filma bo v svoji peti izdaji do nedelje v osrednjem tekmovalnem programu ponudil 14 filmov, še približno toliko pa jih bo prikazanih v drugih...
 
<< Začetek < Nazaj 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian